Grønt Smørrebrød for begyndere

Få inspiration til at lave grønt pålæg, ved at smage og sammensætte dit eget smørrebrød. Fødevaregeograf og kok, Laila Rod Rosholm, instruerer i sammensætning af smag, tekstur og farve i det grønne køkken, så alle sanser kommer i spil,

Efter et kort oplæg skal deltagerne sammensætte smagsprøver. Laila medbringer et udvalg af hjemmelavet plantebaseret pålæg som deltagerne arrangerer på hjemmebagt rugbrød med pynt og topping. Vi spiser sammen og der vil være en kort opsamling hvor der kan stilles spørgsmål eller deles erfaringer. 

Underviser Laila Rod Rosholm
Laila Sigrid Rod Rosholm er fødevaregeograf og grøn kok og gennem flere år arbejdet med initiativer for en grøn og bæredygtig madkultur, skabt folkekøkkener, events og undervisningsforløb med grøn mad i fokus. 

Kursusprisen er inkl. smagsprøver, idet workshoppen modtager støtte fra Grønt Omstillingsforbund i Roskilde


Undervisningssted

Peder Syv Aftenskole
Tofthøjvej 11
4130 Viby Sjælland
Multirummet

Praktisk information

Hold nr:
25233
Første møde:
5.09.25 kl. 12:00
Mødegange:
1
Lektioner:
7

Pris

Almen
DKK 149,00
Pensionist - Roskilde
DKK 99,00
Efterlønsmodtager - Roskilde
DKK 119,00
Arbejdsledig - Roskilde
DKK 119,00
  • Fredag 5.09.25 kl. 12:00 - 13:45

    Sted: Peder Syv Aftenskole
    Tofthøjvej 11

    Lokale: Multirummet

Laila Rod Rosholm